DESCOPERĂ BizToGo

Module incluse

BizToGo este o aplicație web dedicată gestionării activităților în firmele mici și mijlocii. Am dezvoltat modulele pe măsură ce am testat în cadrul firmei noastre și le-am păstrat pe cele care ne-au fost utile. 

Clienți

Organizează lista de clienți, înregistrând pentru fiecare informațiile relevante: date fiscale, modalități de contact, contracte și proiecte, documente relevante, dar și numărul de ore folosite pentru rezolvarea taskurilor legate de client.
Pentru fiecare client, poți genera și salva proiecte, contracte, procese verbale, dar și diverse formulare pe care le folosești în activitate: avize, cereri, adeverințe.
Poți schimba statusul clienților și le poți înregistra parcursul, din stadiul de prospecți în cel de clienți.

Vânzări

BizToGo oferă funcționalitățile de bază ale unui CRM: înregistrarea interacțiunilor cu un prospect și generarea de oferte de preț pentru acesta. Poți folosi catalogul de produse, de unde poți alege fiecare item din ofertă sau puteți adăuga un nou produs, iar catalogul se va dezvolta automat.
Prețurile se pot face personalizat, pe fiecare client. Dacă este nevoie de oferta unui furnizor pentru finalizarea ofertei, există posibilitatea de a exporta un fișier PDF sau XLSX sau de a îl trimite furnizorului prin e-mail.
De asemenea, odată finalizată, și oferta poate fi exportată in PDF și XLSX sau trimisă prin e-mail.

Calendare

Dacă folosiți resursele la comun, în cadrul firmei, BizToGo vă va ajuta să organizați timpul de folosire și să optimizați programul.
Definește resursele, fie că ele sunt săli de ședință, mașini, utilaje sau servicii de consultanță, configurează orarul de disponibilitate al acestora și intervalele de ocupare.
În plus, folosește calendarul personal și al echipei, pentru a planifica întâlniri și ședințe fără a vă aglomera.

Remindere

Cu toții avem activități planificate în agendă. Cu BizToGo, poți să le adaugi în lista de remindere, astfel încât sistemul îți va trimite un mail în ziua stabilită. 
Pentru activitățile recurente, poți seta ca aceste mailuri să vină lunar, trimestrial, semestrial sau anual, printr-o simplă configurare.
Iar pentru reminderele spre echipă, poți alege cărui coechipier i se va trimite mailul. 

Taskuri și activitate

Bazate pe diverse metode de project management, aceste module ajută echipele mici, în special care lucrează la mai multe proiecte/contracte simultan, să planifice, să urmărească și să finalizeze taskurile.
În secțiunea de activitate, fiecare membru al echipei își poate raporta munca, generând rapoarte de încărcare, kpi și progres.

Parc auto și gestiune echipamente

Deși a fost gândit pentru gestionarea parcului auto, acest modul este folosit cu succes si pentru managementul echipamentelor de producție. Cu ajutorul lui, poți gestiona mașinile, cu detaliile lor complete, precum și modificări la CIV, dotări și contorul de kilometraj. Modulul îți oferă posibilitatea de a vedea și salva istoricele de reparații, ITP, schimb distribuții, intervetii periodice și pneuri.
Și, pentru a nu întârzia niciodată cu operațiile de întreținere sau cu asigurările, ai posibilitatea de a seta remindere unice sau recurente.

Financiar

Fără a face partea de facturare, modului te ajută să urmărești cashflow-ul companiei, să înregistrezi cheltuieli și încasări pe proiect/contract.
Scopul lui este acela de a-i oferi antreprenorului o imagine clară a profitabilității contractului sau a firmei. Aceste date nu sunt vizibile tuturor angajaților, ci doar administratorului.

Angajați

Fiecare dintre angajați poate avea un cont pe BizToGo.
În cadrul contului, aceștia își pot înregistra pontajul, pot genera cereri din formulare predefinite și pot adăuga istoric pentru proiecte sau clienții de care s-au ocupat. Din contul de angajat, aceștia pot vedea taskurile care le-au fost alocate, le pot închide sau pot adăuga comentarii.
Pentru administratorul firmei, acest modul permite generarea de acte, adeverințe și contracte/anexe, pentru angajați.

Formulare predefinite

Unul dintre cele mai puternice module, funcționalitatea pentru formulare definite extinde nelimitat modul în care aplicația vă poate ajuta.
Cu o configurare prealabilă, poți seta template-uri pentru contracte cu clienții și furnizorii, pentru angajați, pentru procese verbale, declarații, adeverințe.
Extrem de util în cazul în care ai de generat documente pentru proiectele clienților, modulul automatizează o mare parte dintre aceste procese, ușurându-ți munca.

ÎNCEARCĂ!

Crezi că BizToGo ți-ar fi util?

Testează aplicația timp de o lună. Fără obligații, totul gratuit!